Már mindenki lázasan készül a tanévkezdésre

Már mindenki lázasan készül a tanévkezdésre
Nyíregyháza – Az általános orvostudományi karon tanuló Oláh Sándor így válaszolt: – Számomra a kollégiumi beköltözés adja fel a leckét szeptember elején, nem a tanulmányi előkészületek. Ősszel beszerzem majd a szükséges könyveket, jegyzeteket, kezdésnek elegendő egy toll és egy vastag füzet.

Verő Mariann már dolgozó nő. – Irigykedve figyelem a 12 éves kishúgomat, aki boldogan készül az iskolakezdésre, alig várja a „becsengetést” – mesélte.

Verő Mariann

Majoros Dávid előtt végzős középiskolásként nagy kihívások állnak. – Kissé parázok az érettségitől, ahogy mindenki, de az intenzív tanulást csak a jövő hónapban fogom elkezdeni, kiélvezem a vakáció utolsó napjait!

Majoros Dávid

Fekete Mercédesz két OKJ-s képzést kínáló iskola között dilemmázik. – Valószínűleg a pénzügyi suliba iratkozom be – árulta el az érettségizett lány.

Fekete Mercédesz

Szigetfalvi Zsolt lázasan írja az olvasónaplót az Egy ropi naplója című könyvből, és a többi kötelező házi feladatát sem veszi félvállról.

Szigetfalvi Zsolt

A Zrínyi Ilona Gimnázium angol–francia tagozatos diákja, Kiss Veronika szórakozva tanult a vakáció alatt. – Pár hete már megvettük a tanszereket. Átnéztem a történelem anyagokat és készülök a francia nyelvvizsgámra úgy, hogy francia nyelven nézek filmeket, hallgatok zenéket.

Kiss Veronika

KM-PI
hirdetés