Már nem Opre Mihály a Nagyhalász edzője

Akt.:
A tavaszi folytatásban nem Opre Mihály irányítja a Nagyhalászt
A tavaszi folytatásban nem Opre Mihály irányítja a Nagyhalászt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagyhalász – Meglepetés, avagy sem, edzőváltásról határoztak Nagyhalászban. Jóllehet, a megyei első osztályú futballcsapat ötödik helyen zárta az őszi szezont, a jelek szerint valami mégsem stimmelt.


Csak a tény kedvéért: Opre Mihály egy esztendeje ült a kispadra, amikor az együttes két ponttal a tizenötödik, azaz vastagon a kieső pozícióban posztolt. A folytatásban – az időközben jelentősen megerősített – legénység kivágta a rezet, olyannyira, hogy kiharcolta a bennmaradást. Meglehet, erre alapozva az aktuális bajnoki évadban az eddig tapasztaltnál is jobbat remélt a szakvezetés, ami annál is inkább gyanítható, mivel felettébb diplomatikusan „tálalták” a történteket.

– Először is nagyra értékeljük Opre Mihály munkáját, maximálisan elvégezte azt a feladatot, amire egy éve a vezetőség felkérte, ráadásul jó közösséget épített – fogalmazott szűk szavúan Kropkó András, a nagyhalászi egyesületi elnöke. – Beírta magát a halászi sporttörténelembe és barátként fogadtuk, így is váltunk el. Az új edző személyéről még nem született döntés, keressük a legjobb megoldást.
Opre Mihály egyelőre nem kívánta kommentálni a fejleményeket.

KM-KT
hirdetés