Már szerdán kiköszörülhetik a csorbát a Szpari játékosai

Akt.:
Balajti Ádám rúgta a hazaiak második gólját
Balajti Ádám rúgta a hazaiak második gólját - © Fotó: Varga Jennifer
Nyíregyháza – A mérkőzés lefújása után a piros-kékek örülhettek, hiszen biztosan nyertek 5–1-re. A vendégek (szintén piros-kékek) meg sárgák voltak az irigységtől, hiszen a liláknál, az újpesti Szusza-stadionban a Vasas diadalmaskodott a Nyíregyháza Spartacus ellen.

Igaz most nem korán, de a huszadik percben már kapuba találtak a nyíregyháziak, Hornyák Marcell fejesével előnybe kerültek. Sajnos azt követően fordult a kocka, és a vége nagy különbségű angyalföldi siker lett.

Hibáztak, nem hitték el

– Azt kell mondanom, hogy hatvanöt percig benne voltunk a meccsben – kezdte a találkozó értékelését Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – A gól mellett voltak helyzeteink, még kétszer a kapuba találhattunk volna. Sajnos nem sikerült, így 1–1-re hoztuk az első játékrészt. A második félidő eleje kicsit megfogta a csapatot, de kiráztuk magunkból, és helyzetekbe is tudtunk került.

– Aztán a hatvanötödik percben valami elszakadt a játékosokban, hibáztak, nem hitték el, hogy még visszajöhetünk a mérkőzésbe. A Vasas játékosai ezt megérezték, ki is használták, hiszen minden bejött nekik. Nem volt benne a találkozóban ez az eredmény – így Zoran Szpisljak.

Szerdán jön a Siófok

Nem sokáig lehet nyalogatni a sebeket, mert szerdán újabb mérkőzés jön. Ezúttal hazai pályán a Siófok ellen. Akkor lehet és kell is kiköszörülni a csorbát.

ML


Alulmaradtak a fehér mezes nyíregyházaik
Nyíregyháza - Hiába vezetett a Szpari, végül vereséggel zárta a hetet. Pedig de szépen indult. Az újpestiek stadionjában a Vasas ellen Hornyák Marcell, a nyíregyháziak gólvágója jól fejelt, és tizedik találatával előnybe került a Spartacus. Hornyák ismét kapuba talált A másodosztályú focibajnoksá...Sporthírek


hirdetés