Marci is labdába rúgott

Marci is labdába rúgott
© Fotó: AFP
Nyíregyháza – Keményen készül a salakpályás szezonra, közben Dunaszerdahelyen is járt.


Pörgős napjai voltak az elmúlt időszakban Fucsovics Mártonnak. A világranglistán 37. nyíregyházi teniszező nemrégiben vehette át az „Év embere a megyében 2018” díjat a XIII. Nyíregyházi Borbálon!

– Nagyszerű érzés volt sok régi baráttal találkozni újra. Köszönöm a megtisztelő címet, és köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt huszonöt évben segített, támogatott vagy akár csak kitartóan szurkolt nekem. Amikor megláttam a bálozók között a gyerekkori edzőm, Erőss Béla bát, egyből siettem hozzá üdvözölni. Aztán kicsit tudtunk beszélgetni is. Köszönöm, Béla bá! – írta társasági oldalán Marci.

Káprázatos hangulatú stadion

Szombaton újabb fellépése volt, ezúttal Dunaszerdahelyen. Ő végezte el a kezdőrúgást a MOL Arénában a DAC és a vendég Zsolna rangadóján, amelyet végül a dunaszerdahelyiek nyertek 1–0-ra.

– Káprázatos hangulatú stadion, egyszer szívesen játszanék itt egy bemutatót – jegyezte meg Marci.

A legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező keményen készül a salakpályás szezonra. Régi-új edzője, a francia Olivier Tauma irányításával Soroksáron gyakorolt Balázs Attilával, és hamarosan pá­lyára lép Monte-Carlóban. Aztán irány Barcelona, München, Róma, Madrid, Genf és persze Párizs, a Roland Garros.

KM
hirdetés