Jutalomból repülhettek a máriapócsi iskola ifjai

Akt.:
A három máriapócsi diák, Kovács Kinga, Szögyényi Ádám és Iváncsik Panna a nyíregyházi repülőtéren
A három máriapócsi diák, Kovács Kinga, Szögyényi Ádám és Iváncsik Panna a nyíregyházi repülőtéren - © Fotó: magánarchívum
Máriapócs – Új díjat alapított az elmúlt tanévben a máriapócsi Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A tanévzáró ünnepségen Nagyné Béres Andrea intézményvezető bejelentette, hogy évenként megválasztják majd az iskola diákarcait.

ropi3

Nagy élmény volt az utazás

A júniusban befejeződött tanévben a kitűnően teljesítő 41 diákon kívül olyan tanulókat választottak díjazottnak, akik egyéni teljesítményükkel, hozzáállásukkal, közösségi munkájukkal kiemelkedtek a többiek közül.

A 2017/2018-as tanévben négy tanulóra esett a választás, s a jutalmuk is egyedülálló volt: Horváth Péter, a Nyíregyházi Reptér Tréner Kft. ügyvezető igazgatója felajánlásával három tanuló – Kovács Kinga, Iváncsik Panna, Szögyényi Ádám – sétarepülést kapott ajándékba, Markos Réka Nyíregyháza egyik híres gyáregységében nézhet majd körül.

ropi2

– A repülést nyerő diákok a napokban fel is szálltak a magasba a nyíregyházi repülőtérről. Mint a földet érés után elmondták, még sosem repültek, de hihetetlenül élvezték az utazást – tájékoztatta lapunkat Palóczy Tímea.

KM

Címkék: , ,


Máriapócs.
SZON.HU


hirdetés