Nyíregyháza hírei

2015.01.05. 11:17

Fatolvajok rendőrkézen - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Elemér 23 éves és E. Norbert 22 éves porcsalmai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. január 4-én egy Porcsalma külterületén lévő erdőből fát tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást O. Anikó 24 éves ibrányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2015. január 4-én lopási szándékkal egy nyíregyházi pékség ajtajának üvegét betörte, de egy közelben tartózkodó állampolgár tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a feltételezett tettest a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!