Második győzelmére hajt a Spartacus

Második győzelmére hajt a Spartacus
© Fotó: Mán László
Nyíregyháza – Az edzőmeccsen legyőzték a szerdai ellenfél monoriakat.

Szerdán az eddig szintén egy győzelmet gyűjtő Monorhoz látogat a Nyíregyháza Spartacus. A Pest megyei alakulat az elmúlt fordulóban Békéscsabán hagyta el vesztesen a játékteret.

Eddig egyszer nyertek

A monoriak a nyíregyháziakhoz hasonlóan csak egyszer győztek eddig a bajnokságban, még a második fordulóban fektették két vállra a Siófokot (2–1). A nyitányon vereséget szenvedtek a Vasas vendégeként (2–1), Csákváron sem termett számukra babér (2–1), majd a Győr is három ponttal távozott tőlük (2–3), legutóbb pedig a Viharsarokból tértek haza üres kézzel (2–1).

– Nem ismeretlen számunkra mai ellenfelünk, hiszen a felkészülés alatt összemértük erőinket, akkor nekünk sikerült győznünk 3–2-re – kezdte az esélylatolgatást Bozsik József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Kellemetlen stílusú kontracsapat a Monor, akik rendre jól fejelő centerüket keresik a labdákkal.

– Az MTK fiókcsapataként üzemelnek, soraikban sok bizonyítani akaró fiatallal, az együttesben a rutint a fővárosból érkező Bori Gábor képviseli.

Három pont a cél
– Ahogy az előző öt mérkőzésünkön, most is három pontot tűztük ki célul. Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk – zárta mondandóját a nyíregyháziak szakvezetője.

NB II. 6. forduló

Szerdai műsor

Monor-Spartacus. Monor, 17.30 v.: Radványi (Szalai B., Szalai D.) Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Pejovics, Forró – Ötvös, Nagy T, Gulyás – Gyurján, Daru, Rezes.

További mérkőzések: Tiszakécske-Cegléd, Budaörs-Balmazújváros, M.magyaróvár-Vác, Kazincbarcika-Dorog (17.30), ZTE-Kaposvár (18.), Csákvár-Budafok, Siófok-Győr, Vasas-Békéscsaba, Gyirmót-Soroksár (19.)

BB
hirdetés