baleset

2020.03.04. 20:58

Összeütközött egy személyautó és egy kamion az M3-ason Nyíregyházánál!

A rendőrség közölte, személyi sérülés is történt.

Fotó: facebook - szabolcs trafi/útinfó

Összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató szerda este az M3-as autópálya 222-es és a 223-as kilométerszelvény között, Nyíregyháza térségében.

A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A rendőrség közleménye

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. március 4-én 20 óra 15 perc körül az M3-as autópálya jobb pályatest 221. kilométerénél, Nyíregyháza közelében.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében a jelenlegi adatok szerint egy személy megsérült.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az autópálya érintett szakaszán a jobb pályatestet teljes szélességében lezárták. A forgalmat Nyíregyháza nyugati elkerülő felé terelik.

Kérjük a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában