A nyugalom tengerében is elmerülhetünk a Campuson

Akt.:
A nyugalom tengerében is elmerülhetünk a Campuson
© Forrás: Youtube/BELAU
Debrecen – Tavalyi koncertjük és nemzetközi turnéjuk után ismét fellép Debrecenben a Belau. A zenekarral a Campus Fesztivál szerdai napján találkozhattok, ahol friss dalaik mellett a Fonogram-díjat nyert lemezükről is játszanak.

A Belau által megzenésített világában az elvágyódás és a reményteli hangulat találkozik aktuális elektronikus zenei alapokkal. Az este folyamán garantáltan megidézik a nyarat, a közönség pedig elmerülhet a nyugalom tengerében.


A Csokonai Színház idén is készül gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
Debrecen - Artisták, zsonglőrök, gólyalábasok és bábszínházas programok is várják a lurkókat. Nemcsak a koncertlátogató közönségnek, hanem minden korosztálynak, így a gyerekeknek is tartalmas programokat kínál július 18-tól négy napon át a Campus Fesztivál a Nagyerdőn. A szervezők idén még nagyob...

Debrecen - Az Eurovíziós Dalfesztivál óta fordult egyet a világ az AWS zenekarral. A 12 éve működő metálbanda tagjait a korábbi évekhez képest jóval több helyen láthatja a közönség, a klubok mellett idén nagyon sok nyári fesztiválon is a húrok közé csapnak. Július 19-én a debreceni Campuson lépnek f...

Debrecen - Négy nap alatt kétszázötven program várja július 18-ától a fesztiválozókat a Campuson. Az egész napos kikapcsolódást biztosító Campuson a hazai zenei élet meghatározó csapatai mellett a külföldi sztárfellépők is gazdag műfaji sokszínűséget képviselnek. Elektronikus zene Hiphop és R&a...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés