Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére

A nyíregyházi Chloé New Yorkban étteremben szombaton a CarPEDIGnem zenekar ad koncertet
A nyíregyházi Chloé New Yorkban étteremben szombaton a CarPEDIGnem zenekar ad koncertet
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező napokban Nyíregyházán és környékén? A hűvöskés ősz ellenére sem kell lemondania senkinek a forró hangulatról.

November 16., péntek

21 óra: R’n’B in the city

Pénteken a megyeszékhely szívében a legmenőbb fekete zenéket pörgetik – csajokra szabva.

21 óra: Bagossy Brothers Company a Club Hollywoodban

Az indie-alternatív-folk formáció a nyíregyházi szórakozóhelyen ad koncertet.

A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk). Első EP-jük 2013 decemberében készült el Ha rólad szólna címmel. A Cseh Tamás Program nyerteseként 2014 végén rögzítették első nagylemezük anyagát, a 2015 márciusában megjelent Elviszlek az első héten a Deezer romániai és magyarországi toplistájának élén debütált. A zenekar 2016 tavaszán újabb anyaggal jelentkezett a Vakít a kék című EP formájában, a NagySzínPad tehetségkutatóban pedig a döntőig jutott. A Nap felé címmel 2017 márciusában jelent meg második nagylemezük a Bagossy Brothers Company-t tavaly Fonogram és Petőfi Zenei Díjra jelölték.

21.30: Retronome-koncert a Szmogban

Egy este a blues és a rock jegyében a nyíregyházi pubban.

A Réti Tibor (basszusgitár, ének), Dobó Norbert (gitár, ének), Abuczki Norbert (szólógitár) és Kovács Géza (dobok) alkotta, 2006 októberében alakult formáció saját dalai mellett olyan rock­legendák feldolgozásait is elhozza a megyeszékhelyre, mint Hobo, Deák Bill Gyula, Radics Béla vagy Jimi Hendrix. A Retronome 2012-ben Sör blues című szerzeményével első helyezett lett az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádió által hirdetett tehetségkutató versenyen. A koncert ingyenes.

22 óra: NumberONE November a Barbizonban

A Sóstó Noise szervezői biztosra mennek: tudják ők is, hogy az AK26-tal és Pixával nem lőhetnek mellé.

Tóth Dániel György, azaz Pixa rapben, popban, dance-ben, metál-elektróban és rockban is kipróbálta magát az eddigi, több mint 10 éves dalszerzői, produceri pályafutása alatt. A Mizu szülőatyja évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, de együtt dolgozott a magyar rap­szcéna nagyjából összes kiemelkedő produkciójával a Punnany Massiftól kezdve a Hősökön át a Barbár Fivérekig. Megnyerte a Steve Aoki által alapított, Dim Mak Re­cords-nál meghirdetett Uberjak’d nemzetközi remixversenyt. Klipjei a Youtube-on több milliós kattintást hoznak, Hajadismijen című száma tavaly a nyár slágere volt.

23 óra: Peter Makto és Németi az Absolut 2.0-ban

A nyíregyházi klubban a Deep és a Tech House nagymestere csapatja a legmasszívabb ütemeket.

Peter Makto nem csupán Dj-ként, nemzetközileg elismert producerként is tevékenykedik, zenéit számos világsztár lemezlovas tolja partiról partira. Az est házigazdája: Németi.

November 17., szombat

19 óra: A húrok közé csapnak a Club Hollywoodban

A Pandora’s Box, a DC/79 (AC/DC tribute zenekar) és Signal Motorock szombat este megmutatja, mi fán terem a rock’n’roll!

21.30: CarPEDIGnem-koncert a Chloé New Yorkban

Zenében lakozó vándorszínház versekből és dalokból a nyíregyházi étteremben.

A carPEDIGnem együttes Dézsi Darinka színésznő és Karap Zoltán filozófus, író, zenész közös projektje, mellyel duó vagy kvartett formációban is szívesen koncerteznek. Ars poeticájuk röviden: kár, pedig nem.

22 óra: Essemm a Mamma Miában

Ismét hatalmas buli várja a szórakozni vágyókat a háromtermes szórakozóhelyen. Házigazdák: Geczó, Fenyvesi és Sögő. Belépés csak 20 éven felülieknek.

Boros Tamás, vagyis Essemm érkezik a Mamma Mia dance-termébe szombaton. A 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen, Magyarországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészeként tartják számon.

22 óra: Sunshine state a Club Pegazusban

A tiszateleki klubban szombaton hat lemezlovas húzza a talpalávalót.

Az éjszaka folyamán Newl, Goldsound, PéGé és Henry pörgeti a lemezeket, a retro teraszon Sand­man a hangulatfelelős, míg a mulatós teraszon Nyuki adagolja a legbulisabb nótákat.

22 óra: Yamina pakolja a korongokat Mátészalkán

A Club Passion-ben nem nyugdíjas találkozót szerveznek ezen a hétvégén sem.

A hazai klubzene unikuma, Yamina garantálja a környék legjobb partiját. Az este házigazdája: Dj Tekk.

November 19., hétfő

21 óra: Testnevelés szakest a Hallgatói Szertár Klubban

A Nyíregyházi Egyetemen folyamatosan pezseg az élet.

A tesisek szakestje biztos programot ígér: 18 órától a fedett atlétikai csarnokban adnak műsort a nulladikos hallgatók. A buli a Szertárban folytatódik, ahol Dj Lennard, G-Seq és Buldor váltja egymást a lemezjátszók mögött.Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés