“Ennek a mérkőzésnek, így a szezon végén annyi sportértéke volt, mint apácazárdában a férfi wc”

“Ennek a mérkőzésnek, így a szezon végén annyi sportértéke volt, mint apácazárdában a férfi wc”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Vasárnap a zárófordulóban hét mérkőzést rendeztek a labdarúgó megyei 2. osztály Nyírerdő csoportjában.

Nyírmada-Ramocsaháza 0-4 (0-1)

Nyírmada, 50 néző, v.: Szabó.

Nyírmada: Papp – Horváth 8Váradi), Szikszai, Kézi, Jónás, Ponczók, Balogh, Csehil, Jóni, Kiss. Edző: Cseh Jenő.

Ramocsaháza: Dankó – Zsíros L., Makula (Zsíros P.), Ladányi, Lakatos, Hajdú, Farkas, Stummer (Bagoly), Bacskai, Künstler, Fodor. Edző: Bacskai Attila.

Gól: Hajdú 2, Makula, Künstler. Ifi: 8-2.

Cseh Jenő: – Először is gratulálok az ifiknek az egész éves teljesítményéhez. Mi mérkőzésünkhöz csak annyit, köszönöm szépen, ennyi elég volt.
Bacskai Attila: – Úgy gondolom, hogy győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Koncentrációból jelere vizsgáztunk, bár a kapu előtt voltak hiányosságaink, ezzel együtt úgy érzem megérdemelten nyertünk. További sok sikert a Nyírmadának. Kellemes pihenést kívánok minden sportbarátnak.

Demecser-Fényeslitke 1-3 (1-2)

Demecser, 100 néző, v.: Balogh.

Demecser: Virág – Kiss, Zsoldos, Erőss, Csire, Kocsis, Gombkötő, Tábori (Balogh), Balogh, Garai (Kriser), Horváth. Edző: Berecz Csaba.

Fényeslitke: Márta – Nagy, Toma, Stefán, Fodor, Gyüre (Arnóczki), Kovács, Iván, Miskolczi G., Dankó (Balogh), Miskolczi Á. Edző: Nagy Zoltán edző:

Gól: Gombkötő, illetve Miskolczi G. 2, Nagy. Ifi: 1-12.

Berecz Csaba: – A legjobbkor jött nekünk a pihenő!! Nem elég hogy elfogytunk, még mentálisan sem vagyunk ott a meccsen. Három méterről sem tudunk a kapuba találni, a lehetőségek megvoltak, de ha reggelig játszunk akkor sem fordítjuk meg a meccset.
Nagy Zoltán: – Szeretnék gratulálni az ificsapatunk harmadik helyéhez. Örülök, hogy győzelemmel tudtuk zárni a szezont, köszönjük a polgármester úrnak, a szponzoroknak, valamin mindazoknak, akik hozzásegítették csapatomat a nyugodt munkához.

Pátroha-Kék 3-0 (2-0)

Pátroha, 150 néző, v.: Papp.

Pátroha: Szabó – Mozga (Jenei), Fedor, Balogh, Lakatos (Kóka), Horváth (Kovács), Gombkötő S., Mocsár (Gombkötő Z.), Molnár, Varga (Molnár), Kántor. Edző: Lelt József.

Kék: Szűcs – Doue, Rácz, Poór, Kulcsár, Szurcsik, Bodó, Soós (Balázs), Tóbiás, Dócs, Minyin (Gubek). Edző: Fabók István.

Gól: Lakatos, Mocsár, Molnár. Ifi: 6-1.

Lelt József: – Kitűnő játékvezetés mellett csapatom megérdemelten nyert. Ennek a mérkőzésnek, így a szezon végén annyi sportértéke volt, mint apácazárdában a férfi wc.
Fabók István: – Sajnos beszorultunk a saját térfelünkre, mit malacka a nyuszika házikójába.

Őr-Záhony-Tiszaszentmárton 2-3 (2-2)

Őr, néző, v.: Paráda.

Őr: Oláh, Varga (Szabó), Márton (Bencze), Szabó, Kézi (Szuromi), Tisza, Erdei (Repelik), Benkő, Tóth, Deme, Kendl. Edző: Kálmándi Bertalan.

Záhony-Tiszaszentmárton: Mészáros – Vantyuch (Huzdik), Zán, Iván, Sárkány (Setét), Tóth, Kázsmér, Balogh, Pálosi (Boda), Angyal, Lupcsa. Edző: Sárkány Gábor.

Gól: Erdei, Kézi, illetve Sárkány, Huzdik, Iván. Ifi: 3-1.

Kálmándi Bertalan: – Nem tudtuk a veretlenségünket megőrizni hazai pályán, de egy jó meccset játszottunk egy kiváló csapat ellen. Nem vagyunk elkeseredve, mivel a kitűzött célt teljesítettük. Nem érdemeltünk vereséget, de ez már történelem. Itt szeretném megköszönni az újságírók munkáját, és azoknak, akik az őszi szezonban tettek valamit az őri csapatért. Jó pihenést mindenkinek!
Sárkány Gábor: – Nyögvenyelős meccsen egy eléggé durva csapat ellen sikerült győznünk. Az első félidőben kritikán aluli játékot produkáltunk, amin a másodikban sikerült változtatnunk. Ettől a folytatásban többre lesz szükség minden játékosomtól, győzelmünket Golyán Gergő technikai vezető Úr névnapjára ajánljuk.

Ladányi TC-Vaja 5-2 (4-0)

Mezőladány, 70 néző, v.: Lipcsei.

Mezőladány: Pécsi – Rakoncza, Árva, Berecz (Szilágyi), Galambos, Révész. Osztolykán, Kovács, Bálint (Kun), Demeter (Onder), Cser. Edző: Sütő János.

Vaja: Vakarcs – Jónás, Kerekes, Soltész, Pálfi, Sándor, Zakor, Mocsár, Mulutó, Gazdag, Konrád. Edző: Gdovin János.

Gól: Berecz 2, Bálint 2, Kovács, illetve Kiállítva: Kovács. Ifi: 1-5.

Sütő János: – Az első félidőben azt játszottuk, amit tud, gólerősen játékunkkal, így el is döntöttük a mérkőzést. A második félidőben már csak küzdelem volt, játék nem nagyon alakult ki. Köszönjük szépem támogatónknak a féléves áldozatvállalását, szurkolóinknak a biztatást, nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek.
Gdovin János: – Alázat és akarat nélkül nagyon nehéz meccset nyerni.

Ajak-Dombrád 3-0 (2-0)

Ajak, 100 néző, v.: Debreceni.

Ajak: Leskovics – Sütő, Markos, Iski, Balogh, Magyar (Haga), Kovács, Biró (Lakatos), Jónás, Horváth, Szőlősi. Edző: Barati István.

Dombrád: Kromplák, Molnár T., Molnár P., Kovács, Pap (Németh), Borbély, Tóth (Juhász), Balla, Kósa (Verner), Fabu (Herceg), Tamás. Edző: Tóth János.

Gól: Jónás D. 2, Bíró. Ifi:0-4.

Barati István: – Nagy gratuláció jár a csapatnak. Fegyelmezett taktikus játékkal teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Tóth János: – Szeretném mindenkinek megköszönni az egész éves munkáját, köszönöm a város önkormányzatának, a szponzoroknak, az edzőknek, hogy megteremtették a lehetőséget erre az évre is. A mérkőzésről csak annyit szeretnék mondani, hogy gyengén játszottunk, de a tabellára tekintve a három záhonyi játékvezetőnek csak annyit mondanék, hogy ez korrekt. Gratulálok az ificsapatunk első helyezéséhez és áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.

Gergelyiugornya-Nyírkarász 3-2 (1-0)

Gergelyiugornya, 150 néző, v.: Híres.

Gergelyiugornya: Vass – Zán, Balla, Mándi, Peregrin (Ducsi), Czirják, Deskó (Baráth), Balogh, Járomcsák, Mokri, Horváth (Lakatos). Edző: Czirják József.

Nyírkarász: Molnár – Ujj Gy., Király, Liptai D., Jávor (Liptai A.), Varga, Lovas, Rákóczi, Tóth G., Csuka, Tóth T. (Horváth) Edző: Tóth Tibor.

Gól: Lakatos 2, Peregrin, illetve Csuka, Varga. Ifi: 2-6.

Czirják József: – Egy igazi, fordulatos, férfias küzdelemben megérdemelt győzelmet arattunk. Köszönjük szurkolóink eddigi lelkes biztatását. Kár, hogy most van vége, mert lendületben vagyunk.
Tóth Tibor: – Az utóbbi mérkőzésekhez képest enerváltabban, gyengébben futballoztunk, de volt nálunk három gyengébb is a pályán. Nulla nullás állásnál egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk, három kettes állásnál pedig egy büntetőt. Felhívnál a játékvezetői bizottság figyelmét, hogy ha a szigetelő nem lehet más színű, mint a sportszár akkor a hazai csapat miért játszhatott ugyanolyan színű nadrágban és sportszárban, mint a vendégcsapat. Köszönjük szépen polgármesterünk egész éves támogatását.Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés