Helyben hagyták az ítéletet – Javító intézetbe kerül a 13 éves kántorjánosi késelő

Helyben hagyták az ítéletet – Javító intézetbe kerül a 13 éves kántorjánosi késelő
Debrecen, Kántorjánosi – A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2018 júniusában életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 2 év 4 hónap javítóintézeti nevelésre ítélte fiatalkorú R. Cs. N. vádlottat. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A bíróság által megállapított tényállás szerint 2017 szeptemberében egy este az akkor 13 éves vádlott szóváltásba keveredett egyik ismerősével, a későbbi sértettel, aki ennek során bántalmazta is őt. A vádlott ezen feldühödve hazament, magához vett egy kést, amit a ruhája ujjába rejtett, és visszament, hogy megkeresse a sértettet. Odaérve látta, hogy a fiú a söröző előtt beszélget egy ismerősével. A vádlott megvárta, míg az ismerős elmegy, majd odahívta magához a sértettet, s őt a nála lévő késsel, nagy erővel egyszer hasba szúrta, majd a helyszínről elfutott. Menet közben a kést eldobta. A sértettnek a szúrt sérülés ellenére sikerült hazajutnia, ahol mentőt hívtak hozzá. Életveszélyes állapotba került, életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

– Debreceni Ítélőtábla –


Nyíregyháza, Kántorjánosi - Életveszélyt okozó testi sértés miatt 2 év 4 hónap javítóintézeti nevelésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék R. Cs. N. vádlottat, aki tavaly szeptember 11-én este szóváltásba keveredett egyik ismerősével, a későbbi sértettel. Vitájuk során a fiatalkorú fiú bántalmazta ...

Kántorjánosi - A 13 éves fiatal megveréséről most édesanyja tett közzé egy megdöbbentő vi­deót. A Blikk által feltöltött videón jól látszik, ahogy a kamaszt perceken keresztül ütlegeli a későbbi áldozat miközben a többi fiatal nevetgél és videóra veszi az eseményeket. Az előzmények ellenére a fi...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés