Holttest a csomagtartóban – A rendőrség nem reagál találgatásokra

Holttest a csomagtartóban – A rendőrség nem reagál találgatásokra
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza, Mátészalka – Számos találgatás látott napvilágot a sajtóban annak kapcsán, hogy holttestet találtak egy nyíregyházi eladónőt 2018. november 22-én megkéselő férfi gépkocsijának csomagtartójában. A büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, annak részleteiről a rendőrség a korábbiakon túl bővebb tájékoztatást nem ad.

Az üggyel kapcsolatban a bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes tényfeltáró vizsgálatot rendelt el, melynek eredményétől függően további eljárások válhatnak szükségessé. Vezetői kinevezésre vonatkozó személyzeti intézkedésre nem került sor; találgatásokra az ORFK nem reagál.

A rendőrség határozottan cáfolja a különböző internetes portálokon megjelent azon állításokat, miszerint a rendőrök a túlórák szigorítása miatt nem vizsgálhatták át azonnal a gyanúsítotthoz köthető jármű csomagterét. A halaszthatatlan nyomozási cselekmények végrehajtása semmilyen körülmények között nem függ attól, hogy szükséges-e túlóra elrendelése.

– ORFK Kommunikációs Szolgálat –


Mándok, Nyíregyháza - "Azt hittük, hogy megtalálták és hazahozták Erzsikét, de nem. Képeket mutattak, ami alapján már biztosan tudtuk, hogy ő az. Megnéztem az arcát. Bántották, csupa vér volt a szája és az orra, az arca és a szeme fel volt dagadva. Hogy tehet ilyet valaki egy másik emberrel?" A n...

Mándok - Egy 21 éves édesanya holttestére bukkantak a rendőrök annak a férfinak az autójában, aki néhány nappal ezelőtt életveszélyesen megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A fiatal lány teste a kocsi csomagtartójában volt. A családja november 16-a óta kétségbeesve kereste. Aznap este dolgozn...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés