Kigyulladt egy nyíregyházi busz kereke – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kedd hajnalban füstölt egy helyi járatú autóbusz kereke Nyíregyházán a Muskotály utcában. Az autóbusz vezetője a füstölést és az izzást kettő tűzoltó készülékekkel megszüntette, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a kerekek hűtését egy gyorssugár segítségével végezték el.

Ópályiban egy családi ház kéményében a lerakódott korom égett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az izzó részéket eltávolították, a tüzet eloltották.

Szivárgott a gáz egy társasházi lakásban Nyíregyházán a Vasvári Pál utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a társasházban méréseket végeztek, az egyik lakásban a gáz jelenlétét kimutatták. A beavatkozók a gázcsapot elzárták, majd a szolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt. Személyis sérülés egyik esetben sem történt.

Két személygépkocsi ütközött Nyíregyházán a Vasgyár utcában kedden kora reggel. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés idejére biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés