Meglepetés és örömkönny – Összefogott a nőszövetség a betegekért

Nyolcan vittük el az adományokat Debrecenbe, a klinika kardiológiai osztályára
Nyolcan vittük el az adományokat Debrecenbe, a klinika kardiológiai osztályára
Nyírmeggyes – Mindegyik vászontok bibliai idézetet rejtett, amelyben szerepelt a szív szó.


Hosszú orvosi vizsgálat után kiderült: a férjemnek szívműtétre van szüksége. A műtét után napokon át hordania kellett az EKG-készüléket, s mivel a kórházi pizsamán nem volt zseb, gyakran kicsúszott, kiesett a kezéből. A kórházból hazatérve, még aznap este készítettem két tartótokot a 24 órás EKG-gépnek, gondoltam, a szobatársa is örülne neki, sőt, később a nővér kezébe is adtam ilyen tokokat.

A kórházi dolgozó elmondta: nagy szükség lenne ilyen készüléktartókra, így jött az ötlet, milyen jó volna, ha a nyírmeggyesi nőszövetség tagjaival készítenénk el ezeket. Kedd esténként jöttünk össze a gyülekezeti házban, többen otthon is szorgalmasan varrtuk a vászontokokat, amelyekből 60 darab készült el. Még mielőtt becsomagoltuk, mindegyikbe egy-egy bibliai idézetet helyeztünk, amelyekben a közös az volt, hogy a szív szó szerepelt benne.

Meglepetés és örömkönny

Nyolcan vittük el az adományokat Debrecenbe, a klinika kardiológiai osztályára. A nővér szemében, akinek átadtuk, meglepetés és öröm­könny tükröződött. Köszönöm mindenkinek a segítőkész hozzáállást, Isten bennem elvégzett munkáját, a férjemért és az értünk elmondott sok-sok imádságot.

– Budaházi Gáborné, a Nyírmeggyesi Református Egyházközség nőszövetségi tagja –Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés