Rajzpályázat eredményhirdetése a Mátészalkai Rendőrkapitányságon

Rajzpályázat eredményhirdetése a Mátészalkai Rendőrkapitányságon
© Fotók: police.hu
Mátészalka – A „Biztonságban Otthon” címmel meghirdetett rajzpályázat célja a háztartási balesetek megelőzése, a gyermekek testi épségének megóvása volt.


A Mátészalkai Rendőrkapitányág a 2018. évben immár harmadik alkalommal rendezte meg a már hagyománnyá váló rajzpályázatát óvodás és kisiskolás diákok részére. A „Biztonságban Otthon” címmel meghirdetett rajzpályázat célja a háztartási balesetek megelőzése, a gyermekek testi épségének megóvása volt.

A pályázatra 145 pályamű érkezett Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településéről. A színes, kreatív alkotások közül 30 pályamű díjazásra került, valamint a legkreatívabbnak ítélt csoportok rendkívüli különdíjként lehetőséget kaptak a kapitányság életébe történő betekintésre, melyet részükre játékos és ügyességi vetélkedőkkel színesítenek a rendezők.

A díjátadó ünnepségre a kapitányság épületében 2018. december 20-án került sor. A rendezvény bűvész show-műsorral kezdődött, majd a nyertes pályaművek kerültek bemutatásra, akiknek alkotói átvehették a megérdemelt jutalmukat. Az elismerésben részesült gyermekek mindegyike oklevelet, valamint a mátészalkai, nagyecsedi roma kisebbségi önkormányzatok, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának jóvoltából rajzeszközöket, könyveket, társasjátékokat vihettek haza.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés