Videó: Milliókat sikkaszthatott a mándoki édesanya gyilkosa

Akt.:
Videó: Milliókat sikkaszthatott a mándoki édesanya gyilkosa
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza, Mátészalka – Gazdasági igazgatóként dolgozott korábban az a 42 éves mátészalkai férfi, akinek az autójában egy fiatal nő holttestét találták. Állítólag 40 millió forintot sikkasztott, ezért bocsátották el a munkahelyéről.


Úgy tudni, nem voltak anyagi gondjai, korábban egy televíziós vetélkedőn hárommillió forintot is nyert. A férfi mégis megkéselte egy nyíregyházi bolt eladóját, hogy pénzt szerezzen, majd elfogása után egy 21 éves anyuka holttestére bukkantak a kocsija csomagtartójában.

Forrás: tenyek.hu


Mándok, Nyíregyháza - "Azt hittük, hogy megtalálták és hazahozták Erzsikét, de nem. Képeket mutattak, ami alapján már biztosan tudtuk, hogy ő az. Megnéztem az arcát. Bántották, csupa vér volt a szája és az orra, az arca és a szeme fel volt dagadva. Hogy tehet ilyet valaki egy másik emberrel?" A n...

Mándok - Egy 21 éves édesanya holttestére bukkantak a rendőrök annak a férfinak az autójában, aki néhány nappal ezelőtt életveszélyesen megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A fiatal lány teste a kocsi csomagtartójában volt. A családja november 16-a óta kétségbeesve kereste. Aznap este dolgozn...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés