Videó: Ütközéssel végződött Mátészalkán az autós üldözés

Akt.:
Videó: Ütközéssel végződött Mátészalkán az autós üldözés
© Fotó: Tények
Mátészalka – Fagylaltoskocsinak ütközött autójával egy nagyecsedi férfi, aki nem állt meg egy rendőri igazoltatásnál. Az autós üldözés közben Tunyogmatolcson, Györteleken és Kocsordon is keresztülszáguldott, végül Mátészalkán fogták el, miután karambolozott. A férfi valószínűleg drogot használt, ezért nem állt meg.

Finn módszeres ittasságellenőrzés keretében akartak intézkedés alá vonni Tunyogmatolcson a fehérgyarmati rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. A járművezető a megállásra felszólító rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta és gépkocsijával tovább hajtott Mátészalka irányába. A férfit Mátészalka belterületén sikerült elfogniuk a mátészalkai és a fehérgyarmati rendőröknek, miután nekiütközött egy előtte haladó gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 29 éves nagyecsedi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Mivel a helyszínen felmerült a gyanú, hogy a férfi a járművet bódult állapotban vezette, mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Forrás: tenyek.hu


Nyíregyháza, Tiszabercel - A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2019. február 7-én helybenhagyta az ittas járművezetés és kábítószer birtoklásának vétsége miatt B. K. vádlottal szemben elsőfokon kiszabott 4 év börtönbüntetést, 4 év közúti járművezetéstől eltiltást és 4 év közügyektől eltiltás...

Nyíregyháza - Naponta több vádat is emel megyénkben az ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt, ennek ellenére nem csökken az ilyen bűncselekmények száma. Sokszor a meggondolatlanság vezet a bűncselekmény elkövetéséhez, ahogyan az alábbi eset is mutatja. A Nyíregyházi Jár...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés