Mátyus elköszönt a Szparitól!

Akt.:
Mátyus elköszönt a Szparitól!
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Két éve szintén a Puskás Akadémia ellen hazai vereséget követően távozott az akkori edző, Csábi József.


Sorsdöntő meccset játszott szombaton délután a Nyíregyháza Spartacus. A klub vezetés a héten közzétette: amennyiben a két soros bajnokin nem szerez hat pontot a csapat, akkor változások lesznek a szakmai stábban és a keretben. Nos, a felcsútiak nyerni jöttek Nyíregyházára, ennek megfelelően játszottak és el is vitték a három pontot

Nyíregyháza Spartacus-Puskás Akadémia 0-2 (0-1)

Városi Stadion, 1100 néző, v.. Szőts (Pápai, Galán)

Spartacus: Hermány – Kónya, Ur, Rubus, Farkas (Tisza, 56.) – Tamási (Holdampf, 78.), Kártik- Vámos (Pálinkás, 36.), Rezes, Harsányi – Pölöskey. Vezetőedző. Mátyus János.

Puskás Akadémia: Hegedűs -Fényes, Vanczák, Spandler, Tóth – Zsidai (Heffler T., 41.), Sándor – Márkvárt, Lencse (Óvári, 80), Molnár (Pekár, 61.) – Gajdos. Vezetőedző: Szijjártó István.

Gól: Molnár (0-1) a 21. percben, Pekár (0-2), a 63. percben

Mátyus János: – Szinte napra pontosan két évet töltöttem Nyíregyházán, ebből huszonhárom hónap a sikerekről szólt, az utóbbi egy már nem. Méltatlan helyzetbe kerültem a végén, mert ez a csapat, amelyet most a pályán láttunk, nem esélyes a feljutásra. Ettől függetlenül a játékosok mindent megtettek ezúttal is a jó eredményért, kívánom nekik, az ország legjobb tulajdonosának, Révész Bálintnak és Brekk János alelnöknek is, hogy érjék el álmaikat.

Szijjártó István: – Igazi rangadó volt, a nézőknek csemege. Úgy játszottunk, ahogyan idegenben kell.
hirdetés