szon-sportoldal

2015.04.03. 11:38

Rivális elleni meccs a szombati matinén

Nyíregyháza - Közvetlen ellenlábasát, a BKG DSE-t fogadja a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I felsőházi rájátszásában.

Nyíregyháza - Közvetlen ellenlábasát, a BKG DSE-t fogadja a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I felsőházi rájátszásában.

Késő délelőttől kora estig pattog majd a labda szombaton a Szent Imre Gimnáziumban, ahol a Bige Holding-kupa U18-as fiú válogatott torna zárónapjának mérkőzései előtt amatőr női NB I-es bajnokit játszanak.

Méghozzá igen fontosat, hiszen a felsőházi rájátszásban igen nagy a tülekedés a negyedik és a hetedik hely között, és ennek a minimezőnynek a tagja a két parkettre lépő fél, a Nyíregyházi KS valamint a BKG DSE.

A vendégcsapat Szigetszentmiklósról érkezik, és nem teljesen ismeretlen, mert két éve még a keleti ágon szerepelt, akkor az NYKS jelenlegi játékosával, Tóth Kittivel a soraiban. Rutinos csapatról van szó, amely megnehezítheti a hazaiak dolgát, de a vele szemben meglévő lépéselőny megtartásához és a negyedik hely megszerzésének esélyéhez szükség van a győzelemre a 11 órakor kezdődő matinémérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!