Még a családnak is jut a szépséges leanderből

Tamási Lászlóné büszkén „feszít” a virágai közt
Tamási Lászlóné büszkén „feszít” a virágai közt
Fehérgyarmat – Hűséges olvasónk, Tamási Lászlóné lapunknak elmondta, mindig irigykedéssel nézi és olvassa a Kiskert oldalon megjelenő azon cikkeket, melyek bemutatják a megye különböző kertjeit. A fehérgyarmati előfizetőnk éppen ezért nem volt rest, „előállt a farbával”, most ő mutatta be kertjét a Kelet-Magyarország olvasóinak.

– Már a nyugdíjas éveim előtt is büszke voltam a virágos kertemre, de mióta szépkorú lettem, ez fokozottan igaz. Ha valaki elmegy a házunk előtt és megdicséri az udvart, az mindig hizlalja a májam – ecsetelte Tamási Lászlóné Terike, akinek növényei minden esetben meghálálják a gondoskodást.

A ma már nyugdíjas asszony szívesen felsorolta, milyen virágokat gondoz, úgy mint a bokor- és a futórózsa, a sásliliom, a tigrisköröm, az ibolya, a mályva és a magról vetett leander.

– Utóbbira nagyon büszke vagyok, rendszerint a szeretteimnek is ajándékozok belőlük – mondta fehérgyarmati olvasónk, majd hozzátette: hóvirágainak a tél elmúltával nincs párja.

– A kerti munkába egyébként a férjem is besegít, ő a rózsák metszésében és permetezésében leli az örömét – említette lapunknak a fehérgyarmati kertbarát.

KM-TG
hirdetés