Még keresik a Tiszában eltűnt férfit

Tivadar – A kijelölt fürdőzőhelyen kívül úszó férfit szerdán még nagy erőkkel keresték.

Szerdán is folytatódott annak a 41 éves férfinak a keresése a Tiszában, aki kedden délután tűnt el Tivadarnál, miután a kijelölt fürdőzőhelyen kívül úszott és elmerült. A mátészalkai és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók mellett a Felső – Tiszavidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület tagjai (mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei mentőcsoportjának tagszervezete) is segédkeztek a keresésben – tájékoztatta lapunkat Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Lapunk megtudta: egy idő után a közhasznú egyesület vezetőjének, Szabó Csabának a koordinálásával folytatódott a kutatás. Húsz kilométeres körzetben vizsgálták át a 26 fokos vízben a folyót. A szóvivő hozzátette: egy emberi testet általában óránként közel egy kilométert sodor a víz. A keresést nehezítette a rendkívüli meleg mellett feltámadó szél, így a keresőkutyákat majd csak később tudják bevetni.

KM


Eltűnt egy férfi a Tiszában Tivadarnál

Tivadar – Eltűnt egy férfi a Tiszában Tivadarnál kedd délután – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. tovább »


Címkék: , ,hirdetés