Még nem ért véget a tervező jogi küzdelme

Akt.:
Nyíregyháza – A Nyírterv-Plusz Kft. ügyvezetője reagált a portálunkon megjelent cikkre.

„Bogár László építész, tervező – úgyis, mint a Nyírterv-Plusz Kft. ügyvezetője – jelzem, hogy a Szabolcs Online-on március 3-án „Kártérítés az egykori tervezőnek” című cikk alapjául szolgáló – Lövei Csaba önkormányzati képviselő által tartott – sajtótájékoztatóról (miként a megjelent cikkről sem) előzetesen nem volt tudomásom, arra a megkérdezésem hiányában került sor.

Aggályosnak tűnik, hogy valamely párt politikai tőkét kíván kovácsolni annak a sok éves, kimerítő jogi küzdelemnek az eddig elért eredményéből, amelyet személy szerint én és a Nyírterv-Plusz Kft. folytatunk a bennünket ért jogsértések orvoslása érdekében.

Jogi küzdelmünk a cikkben ismertetettekkel ráadásul még nem ért véget. Idő előtti bármiről is beszélni. Amikor azonban minden eljárás véglegesen (nem csak jogerősen) befejeződött, és erre okot adó körülmények fennállnak, nem kizárt, hogy saját magam fogom kezdeményezni, hogy a történtekről a legszélesebb nyilvánosság kapjon hiteles tájékoztatást. Addig is köszönöm mindenkinek az erkölcsi támogatását, bátorítását és munkáját.”

KM
hirdetés