Megasztár – apai kísérettel

Megasztár – apai kísérettel
Nem unatkoznak a szerencsi Városi Kulturális Központ és Könyvtár (VKKK) munkatársai.

A pátria gazdanapi programjának kísérőrendezvényei még ki sem törlődtek az emlékezetből, máris újabbakat bonyolítottak le a kultúra szolgái Hegyalja kapujában. Szombaton, a Fiatalok Napja a vakációt nyitotta meg Palcsó Tomi és Tóth Gabi közreműködése, no meg sok-sok más fellépő mellett. Tamást édesapja is elkísérte, de mint elmondta lapunknak, nem szülői felügyeletről volt szó, csupán egy családi ünnepre igyekeztek a koncert után.

A két megasztár szívesen állt rendelkezésünkre, Gabi pörgő nyelvvel, és Tamásra sem volt jellemző a közismert visszafogottság. Elmondták, rengeteget gyakorolnak, de a hangszálak karbantartására semmit nem használnak, mint pl. tojássárgája, méz, stb. Bár zsúfolt a programjuk, igyekeznek minden meghívásnak eleget tenni.

Ondi buli

Uray Attiláné a VKKK igazgatója arról adott tájékoztatást, hogy az idei év nagyon feszített tempóban telt eddig, az önkormányzattal való közös szervezések rendkívül összehangolt munkát kívántak meg és még a féléven sem vagyunk túl. A vakációt nyitó buli másnapján már Ondon tűntek fel és vezényelték le a városrész hagyományos falunapját, ami ugyancsak nagy odafigyelést követelt.

Igyekeztünk kielégíteni minden korosztály igényét, a nagyérdemű moderntáncoknak, divat -és sportbemutatónak tapsolhattak, operettek, magyar nóták, népdalok, nosztalgikus rockszámok, néptáncok váltogatták egymást, végül Balázs Klári és Korda György varázsolt fergeteges hangulatot a Szerencs-patak környezetére – mondta Urayné. Az eseményeken Rónavölgyi Endréné országgyűlési képviselő üdvözölte a műsort adókat, illetve a szórakozni vágyókat.

SFL
hirdetés