Megbecsülés övezi a tűzoltókat?

Megbecsülés övezi a tűzoltókat?
Nyíregyháza – Hajzer Blanka szerint az egyik legfontosabb munka a tűzoltóké. – Az orvoslás mellett az egyik legfontosabb munka a katasztrófavédelem, hiszen a mi biztonságunkért teszik kockára az életüket a szakemberek, ezért megérdemlik, hogy megbecsüljük a munkájukat – mondta.

Mozga Orsolyának az egyik ismerőse dolgozott a tűzoltóságnál. – Napi szinten értesülök a hírekből tűzoltásról, balesetekről, ahol helyt kell állniuk. Az egyik nyugdíjas ismerősöm azt mesélte, hogy gyakran huszonnégy órát is dolgoztak a munkatársaival – nyilatkozta.

Mozga Orsolya

Pataki Klaudia vidéken él, sokszor hallott már környékbeli tűzesetekről. – Errefelé ritkán, de előfordulnak erdőtüzek, és eddig még mindig időben érkezett a segítség – mondta a sényői lány.

Pataki Klaudia

Orosz Dóra nagyra becsüli ezt a hivatást. – Nekem ugyan nincs tűzoltó ismerősöm, de sokat látom a hírekben, hogy milyen életveszélyes szituációkban kell helytállniuk.

Orosz Dóra

Tamás Laura szerint ezt a fajta hivatást csak kivételes emberek tudják ellátni. – Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki bemenjen az égő romok közé és másokat megmentsen – tette hozzá.

Tamás Laura

Bukta Réka pályaválasztás előtt áll, de nem végezne ilyen munkát. – Nagy felelősséggel jár a tűzoltók munkája, én biztosan nem tudnék még csak hasonlót sem végezni – közölte a középiskolás lány.

Bukta Réka

KM-OR
hirdetés