Megcsúszott és keresztbe fordult egy kamion a 49-esen – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Megcsúszott és keresztbe fordult egy kamion a 49-esen – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Megcsúszott és az úton keresztbe fordult egy rakomány nélküli nyerges vontató hétfőn a 49-es számú főúton, Győrtelek belterületén, a Tunyogi út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, az üzemanyag szivárgást megszüntették, majd a járművet az útról levontatták. Személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak kaptak lángra a kályha mellett egy nyíregyházi családi ház szobájában hétfőn délelőtt, a Gyöngy közben. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy akóházzal egybeépített kazánház hétfőn délután Nagyecseden, a Hunyadi János utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés