Megdöbbentő körülmények között él Petics Kristóf

Akt.:
Megdöbbentő körülmények között él Petics Kristóf
© Fotó: RTL Klub
Budapest, Újfehértó – Egy jó ideje nem hallani már az X-Faktorból kirúgott újfehértói botrányhősről, de mint kiderült nem véletlenül.

A Bors telefonon megkereste Kristófot, aki mindig szívesen nyilatkozott, de most nem volt hajlandó, ezért felhívták egykori producerét, MC Hawert.

A mulatós énekes elmesélte, hogy megromlott a viszonya a fiúval, aki elég nehéz élethelyzetbe került.

Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap, hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng. Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna. De lehet, egy idő után őket is kihasználja, aztán már nem számíthat senkire. Oda került, ahova valószínűleg való ezzel a mentalitással. Nem tu­dom, meddig bírja a kemény fizikai munkát, mert csak azt végezhet, nem ért semmihez.

– mesélte a Borsnak MC Hawer.

A producer elárulta azt is, hogy Kristóf sokszor annyira kiüti magát piával, hogy azt sem tudja hol van.

Forrás: borsonline.hu


Tört-zúzott – Ismét kirúgták Petics Kristófot egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán

Nem lehet azt mondani, hogy nem teltek élménydúsan az ünnepek az X-Faktorból kirúgott Petics Kristóf számára: ezúttal egy nyíregyházi szórakozóhelyről penderítették ki, mert tört-zúzott és az asztalon táncolt.

Videó: Hopp, mi került elő! Így nézett ki Petics Kristóf, amikor még ártatlan volt

Na mi került elő a Kölcsey Televízió archívumából? Egy Újfehértóról, a fejlődő városról szóló régi riport, amiben Petics Kristóf gyerekként nyilatkozik. A felvételt az X-Faktorból kihullott sztár maga tette ki a Facebook-jára.

Videó: Véget ért Petics Kristóf X-Faktoros pályafutása

Az X-Faktor versenyzőjére már a válogatón felfigyeltek a mentorok, habár az is igaz, hogy nem értettek mindig egyet vele kapcsolatban. Ennek ellenére az énekes mégis továbbjutott a Mentor Házból az élő show-ba. Már javában tartott a felkészülése, amikor egy óriási balhéba keveredett. Mentora és a műsor kreatív producere döntött Kristóf sorsáról, aki ellen jelenleg is rendőrségi eljárás folyik verekedése miatt.

További cikkeket itt olvashat a X-Faktor volt rossz fiújáról
hirdetés