Sport

2014.06.26. 09:07

Nem kérnek a jövés-menésből

A fairplay díjat bezsebelő Baktalórántháza kapust keres, ugyankkor az állandóságra szavaz.

A fairplay díjat bezsebelő Baktalórántháza kapust keres, ugyankkor az állandóságra szavaz.

Feladták a leckét a baktalórántházi vezérkarnak. A megyei első osztályú futballcsapat elvesztette kapusát, Gazsi Ferencet, aki külföldön vállal munkát. Eme lépéssel nem kalkulált a szakmai stáb, másfelől nem csupán a cerberus bevetéséről kényszerül lemondani. A középpályás Fábri Zoltán is klubot, illetve osztályt vált – a következő évadban a megye kettes Sényőt segítheti a remélt bajnoki címhez.

Gazsi Ferenc döntése váratlanul ért minket, mert rá számítottunk, ezért most helyettes után kell néznünk, ráadásul ez kulcsposzt, nehéz megfelelő utódot találni. Egy mezőnyjátékos helyére sokkal egyszerűbb... – kommentálta a történteket Illés László, a Bakta elnyűhetetlen játékos-edzője. – Azt gondolom, a csapat többi tagja marad, viszont a védelmet mindenképpen szeretnénk megerősíteni, maximum két emberrel, de lehet, csak egy lesz belőle. A téli példa is mutatja, az állandóság kifizetődőbb, mint nagy jövés-menés, fél éve ugyanis csupán egy embert igazoltunk.

(A teljes cikk a Kelet-Magyarország június 26-i számában olvasható.)

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!