Meghalt egy férfi a rendőrkapitányságon – hogy történhetett?

Meghalt egy férfi a rendőrkapitányságon – hogy történhetett?
© Illusztráció: getty images
Eger – Rosszul lett és életét vesztette egy 33 éves férfi a Hevesi Rendőrkapitányság épületében este – írja a heol.hu, a férfi testvére azt gyanítja, hogy bántalmazták a rendőrök a lopáson ért férfit.

A férfit eredetileg lopás miatt vitték be a zsaruk, a testvére szerint halálát az okozta, hogy az elfogáskor megverték a rendőrök. A férfinak egy korábbi baleset miatt műtétre volt szüksége, a torkába egy csövet helyeztek el.

– A nyilvánossághoz azért fordultam, mert szeretnénk, ha szakértők vizsgálnák meg az esetet és kiderítenék, miért és hogyan halt meg a testvérem, aki 6 gyermeket hagyott hátra. Feljelentést is teszünk a rendőrök ellen – közölte heol.hu-val.

Fulladás okozta a férfi halálát

2016. január 29-én az esti órákban életét vesztette egy 33 éves helyi férfi a Hevesi Rendőrkapitányság épületében – írja a police.hu-n a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. -Az időközben elvégzett igazságügyi orvosszakértői vizsgálat elsődleges megállapításai alapján a férfi halálát fulladás okozta, bántalmazásra, idegenkezűségre utaló nyomok nem merültek fel.
A történteket az épület objektumvédelmi kamerája rögzítette.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is közigazgatási hatósági eljárást folytat az eset kapcsán.

Mit mutat a kamera?

A heol.hu nem megerősített információi szerint a kamera felvételen az látható, hogy a férfi saját maga vette ki a torkából a csövet, és ezután lett rosszul. Az információt a rendőrség nem erősítette még meg.

Forrás: heol.hu
hirdetés