Kisvárda Master Good

2020.03.03. 09:14

Ez a csapat győzelme volt

Egész héten koncentráltan dolgoztak a kisvárdai focisták, ez jó alap volt a győzelemhez.

Bumbáék nyárra várják a babát

Fotó: Pusztai Sándor

Bombagólokkal nyert szombaton a kisvárdai focicsapat. A másodikat szerző Claudiu Bumba közelharcot vívott a labdáért, ami egy ideig érthetetlen volt, hiszen aligha a kezdést akarta siettetni. Aztán kiderült, hogy miért kellett a gömbölyű játékszer. A meze alá dugta, és ezzel jelezte, hogy baba jön majd Bumbáékhoz, miként azt a klub honlapján elárulta, majd nyáron.

Bumbáék nyárra várják a babát
Fotó: Pusztai Sándor

Abszolút domináltak

Az előző fordulóban jó játékkal ikszelt a Kisvárda Master Good az élvonalbeli focibajnokságban, szombaton a Paks ellen szintén jó játékkal, de már nyert és igen fontos három ponthoz jutott az együttes.

– Jobb volt, mint a múltkor, abszolút domináltunk a mérkőzésen – kezdte visszapillantását a szombati győzelemre Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Igaz, a vége felé rúgtuk a gólokat, azért jobban néztünk ki, magabiztosabbak voltuk, mint korábban. Ami nagyon fontos, hogy csapat voltunk. Látni lehetett azt az akaratot, ami kell, egyre inkább élvezik a játékosok azt, amit csinálunk. Ez a győzelem a csapat sikere, mindenki belerakta a részét, az edzői stáb tagjai is a pályaedzőtől a kapusedzőig. Mindenki akarta a győzelmet, és szükségünk volt erre a három pontra. Fontos, hogy egész héten koncentráltan dolgoztunk, lehetett látni, hogy a játékosok ott vannak fejben, és csinálják, amit kérünk.

Az a mérvadó, amit lát

A kezdőben, sőt a keretben sem szerepelt az a Gheorghe Grozav, aki az elmúlt időszakban a korábbiakhoz képest valóban mérsékeltebb teljesítményt produkált.

– Számomra az a mérvadó, amit látok, nem az, ami volt évekkel ezelőtt. Persze az emlékek szépek, de nekem az számít, hogy mit látok. Az edzésen mutatottak alapján állítom össze a csapatot. Nincs ezzel semmi gond, más jobban teljesített – válaszolta a felvetésre Bódog Tamás.

Hétfőre pihenőt kaptak a játékosok, kedden és szerdán két-két tréning lesz, szombaton pedig az újabb ­meccs, ezúttal Debrecenben.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában