Sport

2015.10.07. 12:00

Bajnokavató: Agárdy Vilmos az élre lőtte magát

Nyíregyháza - Sikeresen szerepeltek a zalaegerszegi tűzfegyveres országos bajnokságon a Nyíregyházi PLE sportolövői.

Nyíregyháza - Sikeresen szerepeltek a zalaegerszegi tűzfegyveres országos bajnokságon a Nyíregyházi PLE sportolövői.

Újabb országos bajnokot avathattak a Nyíregyházi PLE-nél, hiszen a zalaegerszegi tűzfegyveres ob-n Agárdy Vilmos az ifjúságiak között első helyen végzett a szabadpisztoly 60 lövéses versenyszámában. Ugyanő, ugyanebben a kategóriában a juniorok között az ötödik helyen zárt.

Ezüstérmes lett a Horváth Norbert, Oláh Sándor, Gombos Levente összetételű szabadpuskás junior fiúcsapat, amelyet csak a már biztos olimpikonnak számító Péni István vezette újpestiek előztek meg. Az ifjúságiaknál a Cheng Jee Roland, Kiss Attila, Kiss Viktor összetételű nyíregyházi trió harmadik lett szabadpuska 60 lövésben, sportpisztoly 30+30 lövésben a felnőttek között végzett az ötödik helyen Babicz Flóra (csak válogatottak előzték meg, akik közül ketten már olimpiai kvótások, és Flóra így is csak egy köregységgel maradt le a medálmeccsről), az ifjúságiaknál pedig hatodikként Vékony Orsolya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!