Helyi közélet

2017.09.11. 19:07

"Le a kalappal egy nyíregyházi női buszellenőr előtt!"

Nyíregyháza - Hogy ne mindig csak a rémsztorik keringjenek az ellenőrökről, ezúttal egy szerencsés kimenetelű sztorit osztunk meg. A történetet a Nyíregyen hallottam csoportban osztották meg. Le a kalappal egy női buszellenőr előtt! - írja a poszt szerzője.

Nyíregyháza - Hogy ne mindig csak a rémsztorik keringjenek az ellenőrökről, ezúttal egy szerencsés kimenetelű sztorit osztunk meg. A történetet a Nyíregyen hallottam csoportban osztották meg. Le a kalappal egy női buszellenőr előtt! - írja a poszt szerzője.- A buszon egy lánynak nem volt iskolai igazolása arról, hogy tanuló, csak tavalyi diákija volt. Mondta az ellenőr, hogy holnap menjen fel az iskolai titkárságára és kérjen egy iskolai igazolást, hogy tanuló az új iskolában. Megmutatta milyet kell kérni, mert egy másik lánynak volt olyan. Tisztelettem az ellenőrnek! Pesten az ellenőrök ennyiért már büntetnek! - írja a poszt szerzője.

Egy kommentelő azt írta, neki is hasonlóan pozitív tapasztalata volt egy női ellenőrrel, aki megbüntethette volna, amiért elfelejtette a számot ráírni a diákbérletére, de ehelyett csak felhívta a hiányosságra a figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában