Megható és vidám történeteket várunk

A nagypapa öltötte magára a Mikulás jelmezt, de lebukott az unokák előtt? Írja meg a történetet!
A nagypapa öltötte magára a Mikulás jelmezt, de lebukott az unokák előtt? Írja meg a történetet! - © Illusztráció: Pexels
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Küldjenek nekünk karácsonyi emlékeket és humoros szilveszteri sztorikat!

Közeleg a karácsony, amikor néhány napot családunk, barátaink körében tölthetünk. Ezek azok a pillanatok, melyek később emlékké válnak – vagy azért, mert megismételhetetlenül szépek, vagy mert történik valami, ami miatt felejthetetlenek lesznek az átéltek.

Ha már van ilyen történet a tarsolyukban és megosztanák másokkal, ragadjanak kla­viatúrát, és küldjék el maximum 3500 karakteres terjedelemben december 19-én délig az alexandra.csaki@kelet.hu e-mail címre.

A verseny győztese egy okosórát is betehet a karácsonyfája alá, a második és harmadik helyezett pedig ajándékcsomagot kap.

Lesz mivel koccintani

Az idén úgy döntöttünk, korábban hirdetjük meg szilveszteri Csattanó pályázatunkat, hogy a nevezőknek több idejük legyen feleleveníteni életük vidám, csattanóval záruló sztorijait. A humoros történeteket szintén elektronikus úton várjuk a fenti címre és terjedelemben.

Az első három helyezett öt, három, illetve egy üveg pezsgőt vihet haza, amit szilveszter előtt szerkesztőségünkben személyesen vehetnek át. A beküldési határidő december 28-a dél.

Mind a karácsonyi, mind a szilveszteri történetekből kiválasztjuk a legjobbakat, melyeket nemcsak lapunk hasábjain, hanem online felületeinken, a kelet.hu és a szon.hu oldalakon is közzéteszünk.

KM
hirdetés