Megható videó: Az anya egy másik férfiban hallgatja dobogni elhunyt fia szívét

Akt.:
Megható videó: Az anya egy másik férfiban hallgatja dobogni elhunyt fia szívét
A 25 éves Rikki Howell agyvérzésben hunyt el, édesanyja máig képtelen kiheverni a halálát. Az elhunyt fiú szívét egy másik férfi, a 31 éves, háromgyermekes Chris Horner kapta meg, akivel hat hónappal a szívműtét után találkozott Rikki édesanyja.


Az anya kívánsága az volt, hogy had hallgassa meg, hogyan dobog a fia szíve – így sztetoszkópot is vitt a találkozóra. Ám arra nem is volt szükség: a férfi, aki az elhunyt fiúnak köszönheti az életét, átölelte és a mellkasára húzta az anyát, aki ekkor már nem tudta visszatartani a könnyeit.

– Megtalálni Christ és újra hallani Rikki szívét csodálatos volt, és azt tudni, hogy valami jó történt. Zokogtam. Olyan különleges volt. Olyan volt, mintha megöleltem volna Rikkit, valami olyasmi, amit reméltem, egyszer megtörténik, de nem tudtam, hogy meg is fog – mondta az anya.

Forrás: borsonline.hu


Anglia - Az Ausztráliában élő gyermek repülőre ült és Angliában lévő édesanyjához ment, hogy személyesen köszöntse fel a 60. születésnapján. Videó: Az esküvői ceremónia közben lepték meg tanítványai a tanárnőt Egy musicalszínházban tanító pedagógusnak igazán emlékezetes marad az esküvőj...

Címkék: , , ,hirdetés