Megint a végét szúrták el, de nagyon

Nyíregyháza – Nem sikerült egyről a kettőre jutni, a lettek ellen is vereséget szenvedett az universiadén szereplő magyar férfi kosárlabda-válogatott.

A szerdai szünnap után a csoportban hozzá hasonlóan egy győzelemmel és két vereséggel álló Lettország ellen lépett pályára a magyar férfi kosárlabda-válogatott a 29. nyári universiadén, a tajvani Tajpejben. A mieink az utolsó negyed kezdetén még 50–45-re vezettek, a negyedik etapot azonban nagyon elrontották, azt a tíz percet 31–15-re, a meccset végül 76–65-re nyerték meg a lettek.

A Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos csapatát és a Nyíregyházi Egyetemet képviselő Bus Iván csereként 16:35 percet töltött a pályán, ezidő alatt egy pontot szerzett és volt öt lepattanója valamint egy gólpassza. A hozzá hasonlóan a szabolcsi megyeszékhelyen nevelkedett csapatkapitány, Polyák László 11/3 pontig jutott, Kósa Tamás ezúttal nem talált be.

Az A csoport utolsó fordulójában pénteken a szerbeket legyőző, de a mieink által egyedüliként felülmúlt Dél-Koreától vereséget szenvedő, két-két győzelemmel és vereséggel álló Mexikóval találkoznak a magyarok, és akkora a körbeverés a csoportban, hogy az 1/3-mal álló csapatunk győzelme esetén meg is előzhetik a tabellán a közép-amerikai válogatottat.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés