Megint segített a rendőröknek a térfigyelő kamera

Tiszaszentmárton – Információnk szerint Tiszaszentmártonban hétvégén egy családi ház portájára ment be hívatlanul addig ismeretlen személy, és amíg a háziak a kertben dolgoztak, a lakásból elvitt több százezer forintra becsült értékben ékszert.

A feltételezett tolvajt a nemrég üzembe helyezett térfigyelő kamerák segítségével azonosították, és elfogták. A rendőrök nem álltak meg itt, így még egy elfogást sikerült végrehajtaniuk.

Az MRFK közleménye a bűncselekmény elkövetését és az elfogást megerősítette, illetve kiegészítette.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Ignác 18 éves tiszaszentmártoni lakos ellen és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. László 23 éves eperjeskei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján T. Ignác 2014. március 1-én egy tiszaszentmártoni lakásba a nyitott ajtón keresztül bement, ahonnan ékszereket és pálinkát tulajdonított el. A lopott ékszerek egy részét eladta L. Lászlónak, akinek tudomása volt arról, hogy azok lopásból származnak. A rendőrök a két férfit 2014. március 2-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.
hirdetés