Mégis örökbe fogadott egy fiút?

Madonna
Madonna
Lapinformációk szerint Madonna mégis örökbe fogadott egy kisfiút a délkelet-afrikai Malawiban.

Az egyik árvaház dolgozója árulta el, hogy a popdíva egy 13 hónapos csecsemőt vett magához – értesült a The Sun című brit napilap.

A legnagyobb példányszámú brit napilap az állítólagosan örökbe fogadott gyerek 32 éves apját is megszólaltatta. Yohane Banda – akinek 28 éves felesége a szülés után egy héttel meghalt a komplikációk miatt – “nagyon boldog”, amiért David vagy másképpen Davie nevű fiát egy híresség veszi magához. A lap az első oldalán közölt Madonnáról fényképet, melyen állítólag a kisfiúval együtt látható.

A 48 éves, kétgyerekes popcsillag és rendező férje a lap szerint minél előbb szeretné, ha a hivatalos örökbefogadás lezajlana.

Madonna azután döntött az örökbefogadás mellett, hogy kétszer is ellátogatott a zambiai határ közelében lévő árvaházba, múlt hét szerdán és szombaton.

A brit nemzeti hírügynökség szerint az üggyel kapcsolatban néhány napon belül hivatalos közleményt adnak ki.

Október 5-én Madonna szóvivője még visszautasította azokat a korábbi híreket, miszerint az énekesnő adoptált egy gyereket. Liz Rosenberg akkor azt nyilatkozta, hogy a popdíva magánlátogatásra érkezett a délkelet-afrikai országba.
hirdetés