Megkérdeztük a turizmus világnapja apropóján: Mi a kedvenc úti célja?

Nagy Gábor
Nagy Gábor
Nyíregyháza – A demecseri Nagy Gábor kedvence a jól csengő Wels. – Felső-Ausztriában található ez a város. Nagyon szimpatikus a település és vidéke. Wels mindenkinek ajánlható.

A nyíregyházi Dezső Dóra a helyi értékeket helyezi előtérbe: – A környékünkön számtalan olyan érdekes hely van, amit érdemes felkeresni és felfedezni. Például Márokpapinál a Csiperke-tanösvény a természet csodája.

Dezső Dóra

A porcsalmai Szabó Attilát a magyar tenger vonzza. – Bár még nem voltam ott, a Balatonnak külön varázsa van. Szeretnék mihamarabb eljutni oda. A környéken Boldogkőváralja és Tokaj tetszik nekem.

Szabó Attila

A nyíregyházi Suta Márk az óceánon túlra jutna el szívesen majdan. – Az Egyesült Államok engem vonz. Ott teljesen más az élet, és kíváncsi vagyok a közlekedési szokásaikra is. New York, Los Angeles – jó lenne látni személyesen.

Suta Márk

A nyírbátori Debrenszki Zoltán a balatoni élményeit szívesen idézi fel, ugyanakkor a mediterrán éghajlatot is kipróbálná. – Sokat hallottam már az olasz tengerpartról, jó volna eljutni Bibionéba.

Debrenszki Zoltán

A kemecsei Nagy Zsolt is azoknak a táborát erősíti, akik külföldi úti célt jelöltek meg. – Szeretnék majd kiutazni Németországba, érdekel a kultúrájuk, megismerném Berlin nevezetességeit.

Nagy Zsolt

KM-LTL
hirdetés