Beszél valamilyen idegen nyelvet?

Akt.:
Beszél valamilyen idegen nyelvet?
Nyíregyháza – Takács Nikoletta: Most kezdem a nyolcadik osztályt a Bem-iskolában. Angolból várhatóan heti 3–4 órám lesz, jó lenne ezt kihasz­nálni, és nem volna rossz, ha majd a középiskolában meg-szerezném a nyelvvizsgát.

Fekete István: Soha sem volt nyelvérzékem. A főiskolát is azért hagytam abba, mert tudtam, hogy a kötelezően előírt nyelvvizsgának nem fogok tudni megfelelni. Ezzel a rendszerrel nem is értettem egyet.

Fekete István

Lex Máté: Jelenleg angolt tanulok a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban. Az alapfokú vizsgát már megszereztem, tudom, hogy a diplomához kell a középfok, azon is rajta vagyok.

Lex Máté

Lex Tiborné: Én még a nyolcvanas években, az akkori rendszernek megfelelően az oroszt tanultam. Sok minden nem maradt meg, legfeljebb az olyan alapdolgok, mint a köszönés és az elköszönés.

Lex Tiborné0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés