Megkérdeztük: Hogyan fogadta a hirtelen jött hűvös időt?

Megkérdeztük: Hogyan fogadta a hirtelen jött hűvös időt?
Nyíregyháza – Ballai Evelin nagyon sajnálja, hogy a múlt héten elköszönt a jó idő. – Az iskolából jövök, s nem akarom elhinni, hogy már a télikabát se volna sok. Egy kicsit didergek – vallotta be.

Horváth Rita nem bírja a meleget, s kifejezetten örül annak, hogy nem kell a hőségtől szenvednie. – Nyáron majd meg gyúltunk, ezért most könnyedén viselem a hűvösebb időt, de az eső és a hó nem igazán a kedvencem – árulta el.

– Örülök ennek a hűvösnek, mert nem szeretem a nagy meleget – jelentette ki a nyírteleki Soós Ákos vagányan, ám mivel egy pulcsiban jött el az iskolából, láthatóan nem volt túlzottan melege.

Berencsi Krisztina még frontérzékeny is a szeles, változékony időben, s ilyenkor a feje is fáj. – Igaz, én sem szeretem a nagy meleget, de most nagyon nem örülök ennek a szeles, ronda időnek – adta tudtul.

Szabó Gréta nem ijed meg, ha egy kicsit hűvösebb szél fúj, mert mindig van nála pulóver. – Ezt a hideget még elviselem, de a telet egyáltalán nem várom, mert olyankor már én is fázósabb vagyok – nyilatkozta.

Dávida Alex nem lepődött meg, amiért hűvösebbre váltott az idő, bár sajnálja a múlt heti meleget és a jó bulikat. – Nem mondom, ez a mellény azért már felfért, de mostanság nem vagyok annyira fázós – mondta.

– KM-MJ –
hirdetés