Megkérdeztük: Megviseli önt ez a mostani időjárás-változás?

Megkérdeztük: Megviseli önt ez a mostani időjárás-változás?
© Dicsuk András
Nyíregyháza – Megkérdeztük olvasóinkat, hogy megviseli-e őket ez a mostani időjárás-változás?

Dicsuk András pozitívan áll a mostani időjáráshoz. – Én az egészet másképpen fogom fel. Úgy, hogy örülök, hogy végre közeleg a tavasz és a jó idő. Bízom benne, hogy gyorsan elolvad az összes hó és már nem is esik többet – tette hozzá a fiatalember.

©

Aranyi László az esőt és a havas esőt gyűlöli a legjobban. – Ha már tél van, akkor legyen hideg és essen a hó, de az esős és szürke időt ki nem állhatom – válaszolta az idős úr.

©

Csernyik Istvánné hetvenöt éves, mint meséli, őt azért alaposan megviseli a szélsőséges idő. – Most is fáj a fejem, fájnak az izületeim. A melegebb időjárást nagyságrendekkel jobban elviselem, mint a hideget – közölte.

©

Tóth Katalin szervezete ellenállóbb, mint a korabeli asszonyoké. – Azért a napsütést én is jobban kedvelem, mint például a mostani időjárási viszonyokat.

©

Fekete Adrienn is napimádó, a nyálkás, ködös időszak neki sem a kedvence. – A tél csak akkor jó, amikor esik a hó, de akkor, amikor olvad, az már a kevésbé jó rész – válaszolta a fiatal lány.

©

Tóth Erzsébet sem szívleli a hirtelen időjárás-változást. – Engem is, és a családom több tagját is alaposan kizsigereli ez az változékony idő. Ilyenkor ingerült vagyok és a fáj a fejem is – közölte.

KM-TG
hirdetés