Mennyire vagy elfogadó a fogyatékkal élőkkel?

Mennyire vagy elfogadó a fogyatékkal élőkkel?
Vincze Sándoré: A Dialóg Nyugdíjas Egyesülettel voltunk a nyíregyházi Bem-iskolában és Bujon is osztályfőnöki órán, ahol ez volt a téma. Tapasztalatom szerint nagyon együttérzőek, segítőkészek a gyerekek, különösen a vidékiek.

Fehér László: Többször előfordult már, hogy sérült, fogyatékkal élő személy jött javíttatni az órás üzletembe. Ők is ugyanolyan hús-vér emberek, nincs szükségük sajnálkozásra. Segítek rajtuk a saját eszközeimmel, amikor csak tudok.

Fehér László

Kardos Lászlóné: Nem csak a fogyatékkal élők, hanem az idős, beteg emberek is segítségre szorulnak. Jó néven veszik, ha valaki rájuk nyitja az ajtót, meglátogatják őket. Tisztelem és elfogadom a fogyatékkal élőket.

Kardos Lászlóné

Zámbó Miklós: Van az ismeretségi körömben fogyatékkal élő személy. Tudom, hogy milyen problémával kell megküzdenie. Úgy kell hozzáállni, hogy ne éreztessük vele: ő valamiben más. Az emberségesség a lényeg!

Zámbó Miklós0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés