Mi a véleménye a fizetőparkolók térhódításáról?

Akt.:
Mi a véleménye a fizetőparkolók térhódításáról?
Nyíregyháza – Gedáné Szilágyi Katalin: Ramocsaházán mindenütt ingyenes a parkolás, Nyíregyházán pedig csak havonta egyszer-kétszer járunk. Nem gyakori a betegség a családban, ezért kibírjuk, ha ezután fizetnünk kell a kórház környékén.

Balogh Sándor: Eddig sem volt elég ingyenes parkoló, ami sok kellemetlenséget okoz egy-egy kiszámíthatatlan időtartamú ügyintézésnél. Én a belvárosi mélygarázst használom, ugyanis olcsó.

Balogh Sándor

Bálint Gábor: A városban járva mindig igyekszem úgy parkolni, hogy ne kelljen fizetnem érte. Ezután is meg fogom találni az ingyenes helyeket, legfeljebb mennem kell még egy kört.

Bálint Gábor

Ilyés Tímea: Van autóm, de a városon belül – ha csak tehetem – biciklivel járok, főleg, mióta örvendetesen fejlődik a kerékpárút-hálózat. Ez környezettudatosabb, és mindig van ingyenes parkoló.

Ilyés Tímea0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés