Miért tartod fontosnak a kötelező közösségi szolgálatot?

Miért tartod fontosnak a kötelező közösségi szolgálatot?
Nyíregyháza – Olajos Szabina: Az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele az ötven óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása. Sipos Zoltán tanár úr javaslatára döntöttem amellett, hogy nyáron is fordítok erre energiát.

Páll Péter: Ez a szabály tavaly januárban lépett életbe. Az elején sokan nem tudták, hogy mi is ennek a feltétele, de tájékoztattak bennünket. Én még az elején járok az órák gyűjtésének, de biztosan érdekes lesz.

Páll Péter

Suta Evelin: A Sipkay-iskolába járok, érettségi előtt állok. A kötelező közösségi szolgálatot jó dolognak tartom: voltam többek között a tűzoltóságnál, a Mustárházban és az állatmenhelyen is.

Suta Evelin

Juhász István: Eléggé sokrétű a közösségi szolgálat. Az egészségügytől a természetvédelemig bármilyen olyan tevékenység beletartozik, ami a társadalomnak hasznos és valamelyik közösség javát szolgálja.

Juhász István0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés