Megkérdeztük: Mit vár a mai vb-selejtezőtől?

Akt.:
Megkérdeztük: Mit vár a mai vb-selejtezőtől?
Nyíregyháza – Galambos Tibornál, ha sportról van szó, az autó mindent visz. – Ott voltam nemrég a Nagykálló melletti tereprali-versenyen, óriási élményt jelentett. Sejtelmem sincs, hogy a válogatott mire lehet képes a svájciak ellen – vallotta be.

Kántorné Somogyi Andrea optimista. A férje és a fia hatására követte az Eb-t, de amióta nincs előtérben a válogatott szereplése, kevesebb az információja. – Szerintem a csapatnak az az igazi arca, amit Franciaországban mutatott, nem pedig a Feröer-szigeteki döntetlen, az kisiklás volt. Ezúttal javítanak!

Kaplonyi Pál már az egy pontot is megbecsülné. – Az a realitás, hogy az iksz is bravúr lenne. Nem vagyunk mi olyan jók, mint amilyennek látszunk. Ha mégis nyernénk, boldog lennék.

Kiss Attila szerint a nemzeti együttesnek nagyobb a füstje, mint a lángja. – Túlértékelték őket, ideje lenne a földön járni. A svájciak helyreraknak bennünket.

Bartha Béla amondó: – Nem kapunk ki! Tetszett az Eb, de azóta csak BL-meccseket nézek, a magyar bajnokik hidegen hagynak.

Kovács Csaba nem ég a vb-selejtező lázában, de elismerte: – Jó volt látni nyáron, hogy összekovácsolta az embereket a jó szereplés. Szerintem a svájciakat 1–0-ra legyőzzük.

– KM–LTL –
hirdetés