Megkérdeztük: Mivel tölti a hétvégét?

Megkérdeztük: Mivel tölti a hétvégét?
Nyíregyháza – Tóth Sándor mindenképpen részt vesz a nyíregyházi önkormányzat vasárnapi megemlékezésén, mint mondta, hazafias kötelességének érzi, hogy fejet hajtson az 1956-os forradalom áldozatainak emléke előtt.

A porcsalmai Nagy József autószerelő, a hétvégén dolgozni fog. – Szombaton délelőtt átmegyek a fiamért Szatmárnémetibe, hazahozom, így vasárnap már ő is segít nekem. Vasárnap egy sör mellett azért egy jót beszélgetünk is.

Felesége, Nagy Katalin a finom ételekért lesz felelős. – Az én dolgom az, hogy megfőzzem vasárnap a marhahúslevest, valamint az, hogy rendben legyen a háztartás – fogalmazott az idős asszony.

A napkori Lipták Ferenc is munkás órák elé néz, napraforgót fog bugázni. – Szüleimnek segítek majd, lassan beletanulok a mezőgazdasági munkákba, de még nem tudom, hogy hosszú távon ezzel szeretnék-e foglalkozni.

Az újfehértói Salánki Dóra pénteken részt vett egy forradalmi megemlékezésen Nyíregyházán. – A hétvége viszont arról szól, hogy besegítek otthon a szüleimnek a házimunkába és a sütés-főzésbe.

Garai Istvánné a megyeszékhelyen lakik, az önkormányzati megemlékezésen mindenképpen részt vesz.

– KM-TG –
hirdetés