Neked mit adtak a középiskolai diákévek?

Neked mit adtak a középiskolai diákévek?
Nyíregyháza – Borostyán Mercédesz: Az iskolaévek alatt sok helyre eljutottunk, jártunk múzeumokban, előadásokon is. Rengeteg barátot szereztem, és úgy gondolom, ezek a barátságok tartósak lesznek. Az osztályunkat leginkább az osztálykirándulások kovácsolták össze.

Hidas Réka: Hat éve tanulok a Krúdy Gyula Gimnáziumban az iskolában, úgy érzem, sokkal önállóbb lettem, mint más kortársaim. Rengeteg tárgyi tudást kaptunk, emellett felkészítettek minket a nagybetűs életre is, hagyták, hogy önállóan érvényesüljünk. Nagyon jó az osztály- és évfolyamközösségünk.

Hidas Réka

Kovács Attila: Családi vállalkozásunk van, amit egy napon majd én viszek tovább. Ennek alapján választottam a Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnáziumot, gazdának tanulok. A gimnáziumi évek alatt sok tudást, barátot, tapasztalatot szereztem, valamennyiért nagyon hálás vagyok.

Marozsán Dóra: Az 5 éves gimnáziumot választottam, mert tudtam, a nyelvi előkészítő is sok tudást adhat számomra. A tanáraink segítőkészek, barátságosak voltak, mindenben számíthattunk a jó tanácsaikra, támogatásukra – nem csak iskolai ügyekben.

Marozsán Dóra
hirdetés