Odafigyel rá, hogy mit eszik külföldön?

Odafigyel rá, hogy mit eszik külföldön?
Nyíregyháza – Smidt Erzsébet: Mi a közelebbi országokat részesítjük előnyben, ha nyaralásról van szó. Voltunk már Lengyel- és Csehországban, épp most készülünk Ausztriába egy kis téli vakációra; ott nem igazán van olyan étel, ami nagyon különbözne a miénktől.

Dr. Dézsi Szabó Edina: Jártam már Spanyol-, Horvát-, Görögországban és Japánban is. Ha külföldön nyaralunk, leginkább a tejes dolgokra figyelünk oda, de például az arab országokban a vízre is. Én minden országban megkóstoltam az ottani konyha finomságait.

Dr. Dézsi Szabó Edina

Eötvös Norbert: Nem járunk külföldre nyaralni. A testvéreim Győrben laknak, időnként őket szoktuk meglátogatni. Gyakran megyünk a Balatonra egy kicsit pihenni, de oda is úgy, hogy itthon megvesszük az ételeket, italokat, így olcsóbb lesz a kirándulás.

Eötvös Norbert

Jakab Ottilia: Gyakran utazunk külföldre, a kedvenc helyünk Olaszország. A helyi specialitások nem sokban térnek el az itthoni ételektől. Ha valaki ételmérgezésre vagy betegségekre számít, az ne is menjen inkább ismeretlen országba nyaralni.

Jakab Ottilia
hirdetés