Ön a városias vagy a falusias jellegű lakókörnyezetben érzi jól magát?

Ön a városias vagy a falusias jellegű lakókörnyezetben érzi jól magát?
Nyíregyháza – Dócs Árpád A szüleimmel családi házban élünk, nagyon szeretünk ott lakni, nagy a kert, van kemencénk is, apával jókat lehet sütögetni. Állatokat is tartunk, nem cserélném el egy belvárosi lakásért a házunkat.

Bakosné Jakab Ágnes: Kistelekiszőlőben lakom a családommal, szeretjük, jóval csendesebb, mint a belváros, nem szól minden este a sziréna. Két fiam van, így a mozgásigényüket is tökéletesen ki tudják elégíteni a kertben.

Bakosné Jakab Ágnes

Kiss Zsuzsanna: A megyeszékhely egyik frekventált részén, a Szent István utcán élek, közel a kórházhoz. Jó viszonyban vagyok a szomszédokkal, semmilyen változásra nem vágyom. Egyszer-egyszer azért jólesik kimenni a nyírjesi kertünkbe.

Kiss Zsuzsanna

Aranyi László: Húszéves korom óta lakom Nyíregyháza belvárosában. Nem vágyom falura, de mondjuk egy Nyíregyházánál nagyobb városba sem költöznék semmi pénzért. Annak idején sokat jártunk a vidéken élő nagymamámhoz.

Aranyi László0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés