Megkérdeztük: Ön fel szokta ajánlani az adója egy százalékát?

Megkérdeztük: Ön fel szokta ajánlani az adója egy százalékát?
Nyíregyháza – A kislányom a görög katolikus általános iskolában tanul, óvodába is oda járt, így a kezdetektől az intézmény ifjúsági egyesületének ajánlottam fel az adóm egy százalékát – válaszolta kérdésünkre Hajling Tünde.

A nyíregyházi Lombárné Asztalos Gyöngyi szintén minden évben rendelkezik adója 1 százalékáról. Az idén a budapesti Bethesda Gyermekkórház alapítványát írtam az adóbevalláshoz csatolt lapra.

Lomb+írn+ę Asztalos Gy+Ângyi

 

Úgy gondolom, hogy az egy százaléknyi összeg túl kicsi ahhoz, hogy bármilyen problémára megoldást jelentsen, így én nem rendelkezem róla – felelte Zvara István.

Zvara Istv+ín

 

A tiszateleki Gyerák Szabolcs még csak két éve dolgozik, adóbevallás idején leginkább arra koncentrál, hogy hiba nélkül töltse ki a papírokat. Legközelebb erre is fogok figyelni, és valószínűleg a beteg gyerekeknek ajánlom fel az adómat.

Gyer+ík Szabolcs

 

A nyíregyházi Schmilig Enikő állatbarát. Még csak diákmunkát vállalhatok, de ha már lesz rendes állásom, az adóm egy százalékát az Állatbarát Alapítványnak fogom felajánlani.


Schmilig Enik+Ĺ

 

– Bár még tanulok, de ha tehetném, mindenképpen rendelkeznék az adóm egy százalékáról – jelentette ki a kótaji Tündik Dóra, aki szíve szerint az állatmenhelyt támogatná.

T+-ndik D+-ra2

KM-CSA
hirdetés